Proces

Upoznavanje sa projektom i željama klijenta

Prilikom prvog sastanka upoznajemo se sa s Vašim željama i idejama te predlažemo razne mogućnosti izvedbe. Prolazimo kroz sve detalje kako bi bili sigurni da ćete dobiti točno ono što želite, u najboljoj mogućoj kvaliteti.

Projektiranje

Prilikom izrade ponude, isporučujemo i 3D nacrt Vašeg proizvoda, pomoću kojeg možete vidjeti kako će Vaš komad namještaja na kraju izgledati ili pomoću kojeg možete dati jasnije upute kako želite da isti izgleda. Svaki nalog se prije proizvodnje detaljno razradi kako bi količinu otpada smanjili na minimum te kako bi izbjegli moguće greške kod gotovog proizvoda.

Raskrajanje i bušenje

Zahvaljujući našem CNC-u podižemo izradu namještaja na novu razinu. Od veliko-formatnog panela do fronte Vaše kuhinje, uz pomoć najnovije tehnologija i našeg znanja trudimo se isporučiti svaki komad bez greške i sa najvišom razinom preciznosti.

Kantiranje

Kantiranje je ključni korak u izradi namještaja. Svaki rub mora biti savršeno obrađen, bez iznimke - radilo se to o iveralu, MDF-u ili egzotičnom furniru. Tog pravila se držimo pri izradi svakog naloga. Vrhunska kanterica i najbolje rubne trake neophodne su za dobivanje tih rezultata.

Lakiranje

Naša lakirnica je bitna stavka high end proizvoda, od standardnih mat MDF ploča, preko bajcanog furnira i lakiranja istog pa sve do lakiranja naših 3D ploča, u bilo koju NCS boju sa najboljim lakovima na tržištu. U ponudi također imamo izradu raznih efekata na MDF pločama – Corten, koža, beton, metalik i ostalo.

Prešanje

U našoj proizvodnji se također nalazi stroj za prešanje pločastih materijala, laminata i furnira. S obzirom da smo fokusirani na high end proizvode, našim strojem spajamo različite materijale kako bi dobili traženu debljinu i ovisno o namjeni – otporniju ploču. Između ostalog, proces proizvodnje je u potpunosti pod našim nadzorom i maksimalno ubrzan, jer ne ovisimo o vanjskim kooperantima i situaciji na tržištu.

Montaža

Montaža je završni, ali i jednako važan korak u cijelom procesu. Dijelovi namještaja su maksimalno pripremljeni u našoj proizvodnji kako bi što kvalitetnije i u što kraćem roku odradili ugrađivanje u Vašem objektu. Detalji i spojevi se dovode do savršenstva, a ukoliko se pojavi nepredviđena situacija, naši zaposlenici pronalaze najbolja rješenja.

Posjetite našu instagram stranicu!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.